Speelfilm maken


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Een erg leuk idee voor een bedrijfsuitje; het maken van jullie eigen speelfilm! Schrijven jullie een geheel eigen script of baseren jullie je op een bestaande kaskraker, zoals James Bond of The Hangover? Wordt het een komedie, een thriller of een spannende actiefilm? De taken worden verdeeld onder de deelnemende personen. Voor of achter de camera, de taken zijn erg divers en er is voor ieder wat wils! Zo doet iedereen actief mee tijdens dit bedrijfsuitje!

Vier uur lang kan je genieten van het maken van je eigen speelfilm! Wij zorgen voor alle kleding en attributen om de film nog realistischer te maken. Heb je al een mooie locatie in gedachten, maar ben je niet zeker of de workshop hier kan plaatsvinden? Geen zorgen, wij zijn mobiel en kunnen op elke locatie terecht! Wat dacht je van een mooi oud kasteel, een oude fabriek, een theater, of maak je liever gebruik van je eigen werkplek? We kunnen terecht op vrijwel iedere locatie in Nederland en België.

Wij bieden al meer dan 12 jaar verschillende workshops aan voor een spetterend bedrijfsuitje. Geen saaie dag op kantoor, maar actief met het hele team bezig zijn onder begeleiding van onze professionele regisseurs. Onze teambuildingworkshop is er één om niet snel te vergeten. Samen vormen jullie het productieteam van bijvoorbeeld jullie eigen lipdub, TV-commercial of spannende aflevering van jullie favoriete TV-serie. De mogelijkheden voor teambuilding zijn onbeperkt. Elke workshop is erop gericht bij te dragen aan samenwerking, efficiëntie, sociale omgang en de sfeer onderling. Succes gegarandeerd!


Vraag nu meer info aan over

Speelfilm maken
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: