Lipdub bedrijfsuitje


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Ben je op zoek naar een verrassende en unieke activiteit? Kies dan voor de workshop lipdub maken! Humor en plezier gegarandeerd. Een lipdub is een videoclip die in slechts één take wordt opgenomen, wat zorgt voor enorm veel hilariteit! Een lipdub is geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellendag.

Een lipdub maken betekent een middag samen danspasjes oefenen, playbacken en dat alles natuurlijk perfect getimed! Gaat dat lukken? Dat lukt zeker, want je wordt begeleid door onze professionals! Heb je al een mooie locatie in gedachten, maar ben je niet zeker of de workshop hier kan plaatsvinden? Geen zorgen, wij zijn mobiel en kunnen op elke locatie terecht! Wat dacht je van een mooi oud kasteel, een oude fabriek, een theater, of zet het eigen bedrijfspand eens in de spotlight. We kunnen terecht op vrijwel iedere locatie in Nederland en België. De workshop is volledig verzorgd. Jullie kiezen het liedje en de locatie en wij nemen we alle props, attributen en leuke begeleiders mee!

Wij maken al lipdubs sinds 2009 en mag zich de lipdubspecialist van Nederland en België noemen. Wij bieden al meer dan 12 jaar verschillende workshops aan voor een spetterend bedrijfsuitje. Geen saaie dag op kantoor, maar actief met het hele team bezig zijn onder begeleiding van onze professionele regisseurs.

Onze teambuildingsworkshop is er één om niet snel te vergeten. Samen vormen jullie het productieteam van bijvoorbeeld jullie eigen lipdub, TV-commercial of spannende aflevering van jullie favoriete TV-serie. De mogelijkheden voor teambuilding zijn legio. Elke workshop is erop gericht bij te dragen aan samenwerking, efficiëntie, sociale omgang en de sfeer onderling.


Vraag nu meer info aan over

Lipdub bedrijfsuitje
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: