Commercial maken


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 3 tot 5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Op zoek naar een ludieke en creatieve manier om je werknemers bewust te maken van de visie van het bedrijf? Boek dan een workshop commercial maken! Van brainstormsessie tot het verfilmen van je eigen concept. Teambuilding ten top zonder dat dit woord zal vallen! Bovenal is de workshop commercial maken gewoon leuk, hilarisch, spannend en gezellig als we de workshop in een paar woorden samenvatten. De basis van deze activiteit is dat je samen met alle collega’s zelf de “crew” vormt. Dus camera, licht, geluid, regie, productie en al het acteerwerk vervul je helemaal zelf. Dit versterkt het samenwerken tussen de collega’s enorm. Onze ervaren filmmakers begeleiden je bij dit proces.

We beginnen met een spetterende intro voor de hele groep. Wat zijn de tips & tricks voor het maken van een commercial? Vervolgens gaan we van start in kleine groepen van maximaal 15 personen met een brainstormsessie. Tijdens deze sessie wordt een eigen script geschreven. Nu is het tijd om iedereen een taak te geven. Camera, licht, geluid, regie, runner, acteurs en actrices, iedereen doet mee! Onze regisseurs geven iedereen een korte uitleg wat te doen op de set. Het kan beginnen! Drie, twee, een… Actie! We gaan draaien. De laatste scène staat erop en …”it’s a wrap”. Dan zullen de films te zien zijn op het witte doek. De beste film wint de felbegeerde Oscar!

Wij bieden al meer dan 12 jaar verschillende workshops aan voor een spetterend bedrijfsuitje. Geen saaie dag op kantoor, maar actief met het hele team bezig zijn onder begeleiding van onze professionele regisseurs. Onze teambuildingworkshop is er één om niet snel te vergeten. Samen vormen jullie het productieteam van bijvoorbeeld jullie eigen lipdub, TV-commercial of spannende aflevering van jullie favoriete TV-serie. De mogelijkheden voor teambuilding zijn onbeperkt. Elke workshop is erop gericht bij te dragen aan samenwerking, efficiëntie, sociale omgang en de sfeer onderling. Succes gegarandeerd!


Vraag nu meer info aan over

Commercial maken
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: