De V.O.C. Handels Challenge


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: 2 of 3 uur
  • Aantal personen: van 8 tot 80 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Eerlijkheid of omkoopbaar? Wees de goedhartige handelaar die iedereen vertrouwt of juist de corrupte handelaar die iedereen tegen elkaar uitspeelt. In een onderlinge strijd waarbij jij de uitkomst bepaalt.

Ontdek de V.O.C. Handels Challenge Elke deelnemer speelt een beginnende handelaar, die met een goed gevulde buidel aan zilveren dukaten de handelsmarkt probeert te veroveren. Aan de handelaar de uitdaging om de rijkste en machtigste handelaar te worden. Door samen te werken, slim te onderhandelen en de interactie aan te gaan met echte veilingmeesters proberen de handelaren op sluwe wijze hun concurrenten voor te zijn. De groep zal ervaren dat vertrouwen en samenwerken de sleutel is tot succes!

Aan het einde van de activiteit zullen wij samen met de groep de hoogtepunten toelichten, samenwerkingsverbanden ontrafelen en de speelwijze van de deelnemers ontmaskeren. Een beleving en ervaring die de groep nog lang na deze Challenge in hun greep zullen houden.

Wij dagen jullie uit met de volgende generatie van entertainment en trainingen!

Culinaire Opties Afhankelijk van de door u gekozen locatie kan er aan iedere groepsactiviteit een bijpassende culinaire invulling worden gegeven. Denk aan een koffieontvangst, brunch, lunch of high tea. Ook barbecues, dinerbuffetten en vijfgangenmenu’s behoren tot de mogelijkheden.

Culturele Opties Heerlijk zeilen op een authentiek zeilschip, dineren in een prachtige ridderzaal tot rondleidingen die je laten verdwalen door de gangen van de meest indrukwekkende kastelen van Nederland. Gecombineerd met onze uitdagende activiteiten maken wij samen met u een arrangement van ongekende kwaliteit!


Vraag nu meer info aan over

De V.O.C. Handels Challenge
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: