Whisky, Wodka of Rum Experience


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 1,5 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Flevoland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Whisky Tasting & Workshop:

Whisky is een sterke drank waar men nooit over raakt uitgepraat. Het wordt over de hele wereld geproduceerd en is te verkrijgen in alle soorten en maten. Onze Whisky-expert geeft u een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook de overeenkomsten tussen de varianten.

Na een smaaktest gaan u en uw collega’s aan de slag met het combineren van diverse smaken. Ontdekt u, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, de trendy ‘Old Fashioned’ of geeft u de voorkeur aan de strakke Manhattan?

Rum Tasting & Workshop:

Rum is een kwaliteitsdistillaat van de bovenste plank en kent een grote opmars in Europa! Onze Rum-expert vertelt u meer over de herkomst en het productieproces van Rum, lagering en de invloed daarvan op smaak.

Kent u Rum voornamelijk als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito. Het is veel meer dan dat! Na een korte introductie en tasting gaat u zelf aan de slag met het mixen van Rum met andere ingrediënten. Gaat u voor de stoere mix met een bite of toch liever voor een exotische Caipirinha? Wie van uw collega’s maakt het lekkerste drankje?

Wodka Tasting & Workshop:

Stef Bos zong er een liedje over, in landen als Rusland en Polen is het voor velen dagelijkse kost en wij mixen het tot de meest onwaarschijnlijke cocktails: wodka! En dat terwijl het woord ‘wodka’ eigenlijk Pools is voor… ‘watertje’!

Onze bartender vertelt u over het ontstaan van Wodka, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over. Pure Wodka of toch liever ‘in the mix’? Na de tasting gaat u zelf aan de slag met het bereiden van klassieke, maar ook vernieuwende Wodka Cocktails!

Alle bovengenoemde experiences duren twee uur en vormen een perfecte afsluiting of onderbreking van een zakelijke bijeenkomst en zijn tevens zeer geschikt als losstaande teambuildingactiviteit. Voor de mogelijkheden voor een andere experience (naast whisky, rum of wodka), waaronder tequila, gin of cognac & brandy, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.


Vraag nu meer info aan over

Whisky, Wodka of Rum Experience
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.

 Andere bezoekers bekeken ook: