Construct Challenge


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 2,5 tot 3,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 160 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Construct Challenge is een grootse teambuilding als in Scrapheap Challenge (bekend van TV) met levensgroot constructiemateriaal. Diverse teams bouwen in teamverband aan een grote constructie. Met behulp van 3D-bouwtekeningen gaat u met uw team aan de slag… Wordt het de kraanwagen, het kanon of de brug?

Construct Challenge Empire State

Bij Construct Challenge Empire State bouwen twee tot vijf teams van 6 tot 20 personen elk een toren en een kraanwagen. Er wordt gebouwd met levensgroot constructiemateriaal. De kraanwagen is 5 meter lang en ruim 3 meter hoog! Met behulp van 3D-bouwtekeningen worden verschillende modules in elkaar gezet. De bouwmodules moeten echter ook nog met elkaar worden verbonden, dus; Tijdig overleg, goede coördinatie, juiste taakverdeling, efficiënte samenwerking! Welk team plaatst het dak op de toren en wint de Challenge?

Construct Challenge Special Forces

Bij Construct Challenge Special Forces wordt gebouwd aan een katapult in kanonvorm op een ‘vrachtwagen’. De katapultwagen heeft 6 wielen en is ruim 3 meter lang! In het eindspel schieten de kanonnen op elkaars doelen met een voetbal. Welk team raakt het doel van de tegenstander als eerste, en wint uiteindelijk de Construct Challenge?

Construct Challenge Golden Gate

Bij Construct Challenge Golden Gate bouwen twee teams elk een brug en een ‘koeriersauto’. De brug is 6 meter lang en een 1 meter breed! Met behulp van 3D-bouwtekeningen wordt gewerkt aan twee opritten en een brugdeel. Nadat de brug én koeriersauto zijn geconstrueerd, is het de bedoe-ling dat de auto over de brug rijdt en een pakket ophaalt… Welk team weet als eerste de auto over de brug te sturen en wint de Construct Challenge?


Vraag nu meer info aan over

Construct Challenge
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: