Ik hou van Holland (“dukino”-style)


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 2,5 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 160 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

‘Ik Hou Van Holland’ is een verrassend en oer-Hollands teamspel met een breed scala aan spellen, prikkelende vragen en uitdagende opdrachten over Holland in de breedste zin van het woord. De spellen en opdrachten zorgen voor een ‘gezonde’ competitie vol gezelligheid en hilariteit; met in de finale het Rad van Avontuur!

Elk team bouwt een grachtenpand!

U gaat in teamverband een grachtenpand bouwen met grote houten blokken. De bouwstenen worden verdiend middels het spelen van spellen; fraai uitgevoerde denk- en behendigheidsspellen met Holland als thema. Verder dient u de sleutel van het pand verdienen met het oplossen van vragen over Holland. Het boekje met vragen verwijst uw teamgenoten naar foto’s, voorwerpen en muziek in de zaal. Welk team heeft als eerste het grachtenpand gebouwd?

Van Beatrix tot Hazes, en van Ali B tot Erasmus!

De “Ik hou van Holland”vragen gaan over muziek, kunst, tradities, BN’ers, sport, een vleugje historie en zelfs ons Koningshuis. Uw team zal met een gezamenlijk referentiekader (jong en oud, verschil in interesse, etc.) tot de oplossingen moeten komen. Uiteindelijk blijken de antwoorden leuke, opmerkelijke en wetenswaardige wist-je-datjes over Holland en zijn toch wel rijke cultuur!

Elke locatie wordt ingericht met fraaie game tafels waarop tafelkleden met Hollands dessin het thema kracht bijzetten. De spellen in fraaie houten uitvoering hebben oer-Hollandse namen als Molens in Mokum, Trapgevel Logica, Kaatsen, Kegelen en BN’ers Memory.

Hilarische en spannende finale…

Nadat elk team is gefinisht met de bouw van het grachtenpand én de sleutel tot het pand in bezit is, kan de zinderende finale met het ‘Rad van Avontuur’ worden gespeeld!


Vraag nu meer info aan over

Ik hou van Holland ("dukino"-style)
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: