Constructieve Communicatie


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 2,5 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 40 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Bij de team challenge Constructieve Communicatie wordt pijnlijk snel duidelijk hoe moeilijk het is om op heldere wijze te communiceren. Dit is helemaal het geval als oogcontact en non-verbaal gedrag wegvallen. Hoe definieert u de materialen, wat is links – rechts en wat is voor – achter?

De Constructieve Communicatie van Dukino is de ultieme teambuilding voor hechte en/of doorgewinterde teams. De eenvoudige opdracht luidt: “Bouw een buggy”… Maar wie heeft de bouwtekeningen?

Blind vertrouwen, effectieve communicatie?

Stelt u zich voor… Twee ruimtes per team: één met enorm constructie materiaal en een portofoon, de andere met een aantal bouwtekeningen en een portofoon.

Welk team vertaalt de tekeningen het handigst naar het werkstuk?

Binnen elk team zijn er verschillende taken te verdelen: tekeningen lezen, communiceren per porto, interpreteren van de boodschap per porto, en bouwen. Aan de hand van een 3D bouwtekening moeten de aanwijzingen worden gegeven aan de rest van het team door middel van een portofoon. De bouwers gaan met behulp van deze instructies de materialen samenvoegen tot een stoere buggy.

Plezier in precisie

Het team dat het minste fouten heeft gemaakt in de constructie, krijgt een voorsprong in de race! Elke constructiefout betekent namelijk een aantal strafseconden in de race. Welk team legt het parcours met de buggy het snelst af, zonder strafpunten? Welk team wint deze ultieme teamchallenge?


Vraag nu meer info aan over

Constructieve Communicatie
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: