Race of the Robots


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 3 tot 3,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Race of the Robots daagt u op spectaculaire wijze uit: Verschillende teams ont-werpen en bouwen een eigen robot. Een deel van elk team is constructief bezig. De overige teamleden spelen uitdagende games voor benodigde onderdelen, sleutel tot deelname en test tijd in de arena. Vervolgens strijdt elk team, met de zelf gebouwde en op afstand bestuurbare robot, in een bloedstollende behendigheidsrace!

Werk in uitvoering

In ‘Race of the Robots’ werken de teams aan het ontwerp en realisatie van een robot. De helft van elk team is creatief/constructief bezig. De andere teamleden spelen games voor onmisbare onderdelen, test tijd in de arena én de sleutel tot deelname aan de race. Vervolgens beleven de teams een bloedstollende Race of the Robots!

Accu’s, servo’s, electro motoren, wielen, zwenkwielen en aandrijfassen maken dat er leven komt in de robots!

De carrosserie wordt door de teams opgebouwd uit een enorme hoeveelheid metalen onderdelen. Nu kan elk team zich helemaal creatief uitleven om een unieke robot het leven te geven. Na deze inspanning is het tijd voor de Race of the Robots!

In een echte arena gaan de verschillende robots elkaar ‘te lijf’ in een spannend toernooi.

Telkens nemen twee radiografisch bestuurbare robots het tegen elkaar op. In de arena moeten diverse missies worden volbracht. De robots voeren deze opdrachten zo snel mogelijk uit. Het is de bedoeling dat elke robot de eigen tijdmeting stilzet!

Teamwork…

De controller van de robot moet – als in een estafette – worden overgenomen door elk teamlid. Dus elke missie is ook wérkelijk een teamaangelegenheid! Hoe handig, hoe onverschrokken, hoe bestuurbaar, hoe slim is de robot én het team dat daarachter schuilt?

Wélk team wint de ‘Race of the robots’?


Vraag nu meer info aan over

Race of the Robots
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: