Medieval Machines


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 3 tot 3,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 120 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Geïnspireerd door strijdwagens, stormrammen en katapulten uit vervlogen tijden bieden wij u de boeiende team game Medieval Machines. In teamverband wordt volgens bouwtekening gebouwd aan de Donjon (woontoren van het kasteel), een blijde (middeleeuwse katapult variant) en een strijdwagen. Natuurlijk strijden de teams in de hilarische finale tegen elkaar, door elkaar te ‘belegeren’: Ringsteken voor munitie, en juten zakken katapulteren met de blijde op elkaars toren…

Bouwen en munitie verzamelen

Zoals in het televisie programma ‘Scrapheap Challenge’ op Discovery Channel, gaat u met uw teamgenoten zoeken naar de juiste materialen in de eigen werkplaats. Met M16 bouten en sleutel 24 wordt het geheel volgens bouwtekening zorgvuldig geconstrueerd. Andere teamleden storten zich op het spelen van games; hiermee worden kiezelstenen verdiend.

De weegschaal bepaalt welk team de meeste munitie ontvangt bij aanvang van de finale.

Medieval Games

Een vleugje gezond verstand, en snufje fijne motoriek en een onverschrokken houding kan het verschil betekenen bij het spelen van de spellen. De zaal is ingericht met een fraaie afwisseling van breinkrakers, strategische – en behendigheids-spellen. Een aantal spellen hebben natuurlijk een link met het middeleeuwse thema, zoals bijvoorbeeld: Kantelen Krakers, de Donjon Route, Robin Hoed of Kasteeltuinen Doolhof.

Strijd op leven en dood?

Welnee, maar de finale blijkt een spannend spel waarin samenwerking, timing en behendigheid van belang zijn. Eén team heeft een voorsprong, omdat het met de games al munitie heeft verdiend. Echter is de strijd nog niet gestreden. Want steekt de ridder op de strijdwagen de lans in de ring, dan wint het team munitie om met de blijde te schieten op de toren van de tegenstanders. Welk team schiet de meeste jute zakken op de toren van de tegenstander?


Vraag nu meer info aan over

Medieval Machines
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: