Crazy 88


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 euro excl btw p.p. of minder

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Crazy 88 is doorgedraaid, sexy en komisch. Het is geïnspireerd op het verschijnsel van de Scavenger Hunt en het populaire TV programma van BNN. Dit is een spel waarin wordt gestreden om als eerste een lijst met opdrachten uit te voeren. Het spel wordt door spelers uit teams gespeeld met een flinke dosis lef, humor en creativiteit.

Bij ontvangst in een gezellig café/restaurant op de Markt (hartje Eindhoven) zal onze instructeur op jullie staan te wachten. Jullie krijgen een lijst met vele opdrachten mee en gaan per team op pad. Het doel: zorg dat jullie team de meeste punten scoort binnen de afgesproken tijd! De opdrachten zijn naast Crazy 88 geïnspireerd op het spel Truth or Dare en het TV programma The Pain Game! Via filmpjes en foto’s sturen jullie met behulp van WhatsApp bewijsmateriaal door. Vervolgens ontvangen jullie nieuwe instructies en extra bonusopdrachten. Na het succesvol volbrengen van elk van deze opdrachten volgen weer nieuwe instructies. De tijd begint te dringen en de teams komen dichter bij hun einddoel. Wat ze echter niet weten is hoeveel punten de andere teams hebben gescoord, welk team zal er met de Crazy 88 hoofdprijs vandoor gaan?!

De opdrachten zijn gecentreerd in en rond het centrum van Eindhoven, de teams zullen hun omgeving, creativiteit en een dosis lef moeten gebruiken om de opdrachten te vervullen. Het team met de meeste punten, wint het spel en zal een Crazy prijs ontvangen!


Vraag nu meer info aan over

Crazy 88
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: