Het Moorddiner


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 300 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Spanning, humor, samenwerking in teams aan tafel, strijd en competitie rondom het diner of buffet!

Een avondvullend interactief Moordspel Diner, waarin intriges en complottheorieën van het vermogende bouwbedrijf Verburg BV centraal staan. U bent als gast helaas niet alleen getuige van de moord. Nee, u wordt ook nog eens vriendelijk, doch dringend verzocht door inspecteur Jarigsma om, samen met hem, deze avond de moord op te lossen.

Zo belandt u nietsvermoedend in de “bizarre” en “ludieke” wereld van de familie Verburg.

U bent deze avond te gast in “Huize Eefje”. Bij aankomst wordt u vriendelijk ontvangen door uw gastvrouw Eefje. Marion Verburg, de moeder van Eefje en tevens directeur en grootaandeelhouder van Verburg BV, is net als u aanwezig in het etablissement van haar dochter. Zij heeft namelijk een meeting gepland met het gespannen managementteam om de aankomende bedrijfsovername van Verburg BV toe te lichten.

Zover zal het echter nooit komen……….

Door samenloop van omstandigheden bent u als gast getuige van de bizarre moord op Marion Verburg.

Aangemoedigd door inspecteur Hidde Jarigsma, start nu elke tafel een eigen moordonderzoek in de hoop aan het eind van de avond aanspraak te kunnen maken op de pretentieuze titel “Beste Speurdersteam” (en natuurlijk eeuwige roem).

Genietend van een heerlijk diner gaat u dus, samen met inspecteur Jarigsma, dit bizarre familiemysterie ontrafelen met als uniek gegeven, dat u er midden in zit in plaats van dat u er uitsluitend naar kijkt.

Zo zult u voor het eerst in de geschiedenis van een moordonderzoek getuige zijn van een “3-D Hologram”. Met dit nieuwste snufje techniek kijkt u door de ogen van de aandeelhouders naar een “Aandeelhoudersvergadering” die twee weken voor de moord plaatsvond.

Vervolgens worden de verdachten, onder streng toezicht van inspecteur Jarigsma, “losgelaten” in de zaal. Elk speurdersteam krijgt nu ruim de gelegenheid om de verdachten “face to face” te onderwerpen aan lastige vragen.

De overgebleven familieleden proberen vanaf dat moment met leugens en bedrog hun eigen hachje te redden. Gelukkig krijgt u onverwachts steun en hulp van “gene zijde” !?

Tenslotte zijn onze verdachten te gast in de wervelende

“Hidde Springer Show” met u als kritisch publiek.

Inspecteur Jarigsma ondergaat een ware metamorfose als Showmaster Hidde Springer. Voordat de show “live” de ether in gaat, zijn er enkele gastrollen te verdelen onder het publiek.

Te weten een applausmeester (bordjesophouder), een bodyguard (om de verdachten in toom te houden) en tot slot “een medium” (extern deskundige).

Opzienbarende en schokkende details zullen tijdens deze show aan het licht komen!

Ondanks dat u actief moet speuren naar de dader, biedt deze avond voldoende gelegenheid om te genieten van het overheerlijke eten en van elkaars gesprekken.

Uw bevindingen gedurende de avond worden na afloop van het diner op een ludieke manier gepresenteerd in de vorm van een hilarische prijsuitreiking.

Uiteraard zal het beste speurdersteam op een passende manier beloond worden door inspecteur Jarigsma.

Het programma ziet er dan als volgt uit (U bepaalt zelf het tijdstip van aanvang):

18.00 uur: Ontvangst met een drankje op de locatie.

18.15 uur: Aanvang Moorddiner.

18.30 uur: Aanvang 1e gang (voorgerecht). Tussendoor vervolg spel. Uiteraard hebben uw gasten wel rustig de tijd om te eten

19.20 uur: Aanvang 2e gang (hoofdgerecht) Tussendoor vervolg spel

20.15 uur: Aanvang 3e gang (dessert of koffie)

20.45 uur: Jerry Finger verhoorronde show

21.45 uur: Prijsuitreiking

22.00 uur: Einde van het programma


Vraag nu meer info aan over

Het Moorddiner
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: