The Godfather Verkiezingen Diner Show


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 250 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Een actieve Diner-show waarbij Kennismaking, samenwerking, onderhandelen en strategie belangrijke kernwaarden zijn voor dit Hilarische Programma!

“We’re gonna make you an offer you can’t refuse …”

Een interactief Maffia Diner Show

De Godfather Verkiezing is een uniek theaterdiner in Nederland. Het is een grote mengeling van speuren, spionage, samenwerking, behendigheid en communicatieve vaardigheden. Een spel waarin factoren als intriges en bedrog de boventoon voeren.

Niemand is te vertrouwen…………vooral uw eigen collega’s niet!

We schrijven het jaar 1928. Tijdens de hoogtijdagen van de maffia, vindt er een historische bijeenkomst plaats. De baas der bazen “Don Cappuccino” van de beruchte Havana-familie heeft vanavond in zijn nachtclub alle maffiafamilies bij elkaar geroepen. Of alle families ook binnen mogen komen hangt af van het juiste wachtwoord.

De baas der bazen “Don Cappuccino” heeft een zeer belangrijke mededeling te doen: “An offer you can’t refuse”! Hij trekt zich vanavond terug als Don. Hij wil gaan rentenieren.

Daarom zal er vanavond een nieuwe “Godfather” gekozen moeten worden: De Godfather Verkiezing.

Zijn enorme kapitaal, ondergebracht in diverse bookmaker-kantoren, casino’s, bordelen, paarden, racebanen, nachtclubs, stokerijen en brouwers, zal vanavond worden overgedragen aan de Don van de winnende familie.

U heeft vanavond als familie(team per tafel van 10) de unieke kans om uw eigen “Don Capo” (hoofd van familie) te promoten tijdens deze unieke Godfather Verkiezing. U gaat dus de machtsstrijd aan met de andere families.

Maar voor het feest kan losbarsten moeten alle teams diverse maffiose activiteiten doorstaan. Elke familie zal tijdens de verkiezing proberen hun eigen kapitaal te verhogen. Zo kan er de hele avond gewed worden met grof geld tijdens de activiteiten (Don Look Show – Godfather Quiz – Diverse weddenschappen). Dit alles met maar één doel: het aankopen en uitbreiden van het onroerend goed. De “Wall Street” beurs zal echter maar 30 minuten geopend zijn. In deze tijd moet u goede zaken doen!

Don Cappuccino voert de machtsstrijd op door elke familie “voorinformatie” te geven. Wie spreekt de waarheid? Welke “Godfather in spé” heeft de juiste “looks”? Wie verdient het meeste respect? Welke familie vergaart het meeste geld? En welke familie kan zijn eigen Don met de juiste kennis en kunde vooruit helpen?

Enkele vertrouwelingen van Don Cappuccino staan tijdens deze verkiezing geheel tot uw dienst. Advocate en psychologe Lucia, vrijgezelle dochter Isabella en de loyale bodyguard van de familie Vito. Om de spanning wat weg te nemen zal Isabella met haar zwoele stem nog een spetterende zangact verzorgen! Past u echter wel op voor deze ogenschijnlijk “behulpzame” mensen!

Kortom, een avond waarop de macht opnieuw verdeeld zal worden, een avond vol weddenschappen, spel en corruptie, een avond vol glamour, een avond waarop één van uw collega’s zal trouwen maar …vooral een avond die u lang zal bijblijven!

Tijdens de verschillende maffiose activiteiten worden alle families “objectief” beoordeeld door de Havana’s. De familie die uiteindelijk het beste de belangen van het enorme Havana kapitaal kan behartigen zal winnen.

Daarnaast is er nog een grote verrassing weg te geven…… de hand van dochter Isabella!

Het programma ziet er dan als volgt uit (tijden zijn variabel):

18.00 uur: Ontvangst van uw gasten in de zaal op locatie

18.30 uur: Aanvang Godfatherverkiezing

18:45 uur: Aanvang (voorgerecht) met aansluitend spel

19.05 uur: Vervolg Godfather

19.45 uur: Hoofdgerecht en tijdens rondgang acteurs

20.25 uur: Vervolg Godfather

20.55 uur: Dessert of Koffie

21.45 uur: Bekendmaking van de nieuwe Don

22.00 uur: Einde Godfather verkiezing

22.00 uur: Einde van het programma. Uw gasten hebben uiteraard de gelegenheid om nog lekker te dansen.


Vraag nu meer info aan over

The Godfather Verkiezingen Diner Show
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: