The Little One


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: Flevoland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

The Little One (€ 47,50 p.p.) is vanaf 6 personen te reserveren en is een echte budgettopper voor zowel kleine als grote groepen. Bent u met een klein bedrijf, of juist een groot bedrijf? Een groot vrijgezellenfeest of een bescheiden vrijgezellenfeest? Geen probleem! The Little One is zo samengesteld zodat het met grote en kleine groepen gedaan kan worden.

The Little One bestaat uit de volgende activiteiten:

– Karten vrije training 12 min.

– Laser Games

– Bungee Run

– Lasersquash

Na afloop, tussen de activiteiten door of aan het begin van het arrangement kunt u gebruik maken van een satéschotel. De indeling en begintijd van het arrangement kunt u zelf bepalen.

Tijdens een vrije training rijdt u een kartheat (rit) van 12 minuten. Vooraf krijgt u een duidelijke uitleg over de vlaggen, de regels en de werking van de kart. Na afloop ontvangt u een overzicht met de individuele kartuitslagen. U kunt kostenloos een helm, bodyprotector, nekprotector en overall van ons gebruiken. Na 12 minuten karten wordt er gekeken wie de snelste tijd heeft neergezet, dit is de winnaar!

LaserGame wordt gespeeld in twee of meerdere teams. In een donkere ruimte moet je met een laserpistool zoveel mogelijk tegenstanders uitschakelen. Als je iemand raakt scoor je punten, als je geraakt wordt dan kost het punten. Aan het eind van het LaserGamen krijgt iedereen een uitdraai met de individuele scores.

De Bungee Run is één van de meest lachwekkende activiteiten van ons Attractiecentrum. U zit vast aan een elastiek, het doel is om zo ver mogelijk vooruit te komen en een balletje op de meetlat te plakken. Aangezien het elastiek strak komt te staan wordt je weer teruggekatapuleerd, dit zorgt voor hilarische taferelen! Bij de Bungee Run kunnen drie personen tegelijk over de baan rennen en wie het balletje het verste neerlegt heeft gewonnen.

LaserSquash is een sportief spel waarbij u met een stick zoveel en zo snel mogelijk laserstralen moet raken. Als de stick door de laserstraal gaat, geeft de stick licht en worden er punten geregistreerd. Hoe sneller je de stralen raakt hoe sneller er nieuwe stralen komen. Hoe vaker je achter elkaar de stralen raakt hoe meer bonuspunten je scoort.

Standaard in het arrangement zit een satéschotel. Groepen vanaf 10 personen kunnen de satéschotel ook uitbreiden naar een buffetvorm.

The Little One met een satéschotel: € 47,50 per persoon

The Little One met een buffet Varkenshaas: € 53,00 per persoon(min. 10 personen)

The Little One met een buffet Barbecue: € 58,00 per persoon(min. 10 personen)

The Little One met een buffet Shanghai: € 58,50 per persoon(min. 10 personen)

Kent u de grote broer al van The Little One? Dit is het arrangement The One! De kosten voor dit arrangement bedragen € 64,50 per persoon(min. 10 personen) en dit arrangement bestaat uit:

– Ontvangst met koffie / thee met gebak of een Scroppino

– Mini Kart Race

– Laser games

– Gladiator Fight

– Lasersquash

– Bungee Soccer

– Satéschotel


Vraag nu meer info aan over

The Little One
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: