Workshop Pop Art


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 1,5 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Wat is er nou leuker dan een zelfportret aan de muur in Pop Art stijl? Iedereen kent de beroemde versie van Marylin Monroe geschilderd door Pop Art held Andy Warhol. Wie komt er bij zijn portretten in de buurt?

Vooraf dienen jullie ons een digitale portretfoto toe te sturen die wij op de computer bewerken tot een Pop Art versie. Vanaf dit voorbeeld gaan jullie aan de slag. Het carbon papier zal jullie helpen om de contouren juist op het doek te krijgen. Gaat u voor een typisch kleurrijk doek of meer voor een ingetogen versie? Aan u de keuze! De grootte van de schildersdoeken kunt u zelf bepalen. Standaard is de maat 30×40 cm.

U kunt er ook voor kiezen om de portretten van elkaar te beschilderen. Leuk als teambuilding activiteit! De beschilderde doeken kunt u meenemen naar huis maar ook een mooie plek geven op kantoor. Uiteraard is er voor het mooiste doekje een ludiek prijsje.

De workshop wordt begeleidt door professionele docenten, maar de echte creativiteit komt natuurlijk vanuit uzelf.

Wij geven deze workshops in heel Nederland, op inspirerende locaties. Wat dacht u van een schilderworkshop op het strand of juist in een landelijke omgeving zoals een trendy boerderij? De locatie waar de workshop gegeven wordt, is belangrijk voor de sfeer van de workshop. Wij hebben volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Aangezien de locatie voor de workshop geheel vrij te bepalen is, kunt u ook zelf een locatie aandragen. Tevens kunnen we op locatie diverse zaken voor u regelen. Denkt u aan een aansluitende picknick of barbecue. Wij adviseren u graag!

Vul snel uw gegevens in en wij maken een vrijblijvende offerte op maat!


Vraag nu meer info aan over

Workshop Pop Art
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: