Workshop Action Painting


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 1 tot 1,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Een ongedwongen schilderworkshop waarin u zonder plan, tekentalent of uitgewerkte ideeën tot mooie resultaten komt. Wordt u de nieuwe Anton Heyboer?

Tijdens de anderhalf uur durende schilderworkshop kunnen deelnemers hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Samen met verf spatten, gooien, druppelen en spuiten. Wij beschikken over een breed palet van kwaliteitsmaterialen. Zo werken wij met Amsterdam acrylverf en mooie schildersdoeken van 3,5 centimeter dikte, in diverse maten. Onze deelnemers kunnen gebruik maken van verschillende technieken en daar hun materiaal op aanpassen. Dit zorgt ervoor dat deelnemers zich persoonlijk uitgedaagd voelen en soms onvermoede talenten aanboren.

De workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Zo kunnen de schilders gezamenlijk aan één doek werken en spelenderwijs de teamspirit verbeteren. Het is ook mogelijk individueel te werken aan kleinere doeken.

Deze schilderworkshop wordt door heel Nederland aangeboden. De locatie waar de workshop gegeven wordt, is belangrijk voor de sfeer van de workshop. Wij hebben volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Wij verzorgen locaties door het hele land, van strandtent tot kasteel. Aangezien de locatie voor de workshop geheel vrij te bepalen is, kunt u ook zelf een locatie aandragen.

Wij kunnen tevens op locatie diverse zaken voor u regelen: van borrel, tapas, lunch en diner tot overnachting.

Vul snel uw gegevens in en wij maken een vrijblijvende offerte op maat!


Vraag nu meer info aan over

Workshop Action Painting
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: