Workshop Modern Art


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 1 tot 1,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Leef je uit op grote schildersdoeken op de mooiste locaties!

Samen met collega’s, klanten, of sponsors in een ontspannen setting schilderen. En tegelijkertijd elkaar inspireren, met de onbevangenheid van een kind. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor en aan de slag!

De mooiste kunstwerken ontstaan als je niet teveel nadenkt, maar gewoon begint. Een ontspannen bezigheid, waarbij grenzen even vervagen. Grenzen tussen werkelijkheid en fantasie, maar ook grenzen tussen mensen in verschillende functies. Onder het genot van muziek, een hapje en een drankje kun je jezelf heerlijk uitleven. Wij regelen het voor u.

Tijdens de anderhalf uur durende workshop kunnen deelnemers hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Wij beschikken over een breed palet van kwaliteitsmaterialen. Zo werken wij met Amsterdam acrylverf en mooie grote of kleine schildersdoeken, in diverse maten. Onze deelnemers kunnen gebruik maken van verschillende technieken en daar hun materiaal op aanpassen; van klassiek penseel tot plamuurmessen en rollers. Dit zorgt ervoor dat deelnemers zich persoonlijk uitgedaagd voelen en soms onvermoede talenten aanboren.

De workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Zo kunnen de schilders gezamenlijk aan één doek werken en spelenderwijs de teamspirit verbeteren. Het is ook mogelijk individueel te werken aan kleinere doeken. Na afloop bieden wij diverse mogelijkheden voor de kunstwerken. Vraag naar de opties!

De locatie waar de workshop gegeven wordt, is belangrijk voor de sfeer van de workshop. Wij hebben volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Wij verzorgen locaties door het hele land. Wat dacht u van schilderen op het (indoor) strand of op een landelijke locatie, alle mogelijkheden zijn aanwezig.

Aangezien de locatie voor de workshop geheel vrij te bepalen is, kunt u ook zelf een locatie aandragen. Wij kunnen tevens op locatie diverse zaken voor u regelen: van borrel, tapas, lunch en diner tot overnachting.

Vul snel uw gegevens in en wij maken een vrijblijvende offerte op maat!


Vraag nu meer info aan over

Workshop Modern Art
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: