Workshop Kunstkoe Maken


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 1,5 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 300 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Bent u op zoek naar een creatieve schilderworkshop? Bekijk dan eens het aanbod van The Paint Experience! Als 10 jaar worden onze workshops met veel enthousiasme georganiseerd voor bedrijven en particulieren. Onder professionele begeleiding van onze docenten/kunstenaars kunnen collega’s en/of zakelijke relaties elkaar op een speelse, creatieve manier beter leren kennen.

De schilderworkshop Kunstkoe maken is één van onze hardlopers. Een leuke workshop voor uw bedrijfsuitje, als onderbreking van een vergadering of als teambuilding activiteit. U kunt allemaal uw eigen kunstkoe maken van papier-maché (40Hx26B), maar het is ook mogelijk om een koe of kalf op ware grootte te beschilderen. Deze koeien zijn gemaakt van kunststof en weerbestendig na het behandelen met een speciale lak. Zoekt u liever een ander dier? Geen probleem, er zijn tal van mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld ook aan een schaap, geit, boeddha, leeuw etcetera.

The Paint Experience werkt met professionele kunstenaars die bij dieren op ware grootte eerst een ontwerp voor u maken. Zo bent u verzekerd van een waar kunstwerk als eindresultaat!

Veel bedrijven kiezen er na afloop voor om hun eigen pand op te frissen met de gemaakte kunstwerken/objecten. Een leuk aandenken aan de dag!

The Paint Experience geeft deze workshops in heel Nederland, op inspirerende locaties. Wat dacht u van een schilderworkshop op een trendy boerderij? Toepasselijker kan bijna niet! De locatie waar de workshop gegeven wordt, is belangrijk voor de sfeer van de workshop. The Paint Experience heeft volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Aangezien de locatie voor de workshop geheel vrij te bepalen is, kunt u ook zelf een locatie aandragen.

Door de ervaring van onze moederonderneming Events2be kan The Paint Experience op locatie diverse zaken voor u regelen. Denkt u aan een lunch en/of diner. De complete organisatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij adviseren u graag!

Vul snel uw gegevens in en wij maken een vrijblijvende offerte op maat!


Vraag nu meer info aan over

Workshop Kunstkoe Maken
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: