De Quest


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 400 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

U gaat de strijd aan met uw collega-teams. Tijdens een route/ kleine tocht ondergaat u ludieke workshops waar u met elkaar de oplossing dient te vinden! Kortom Hilariteit en Samenwerking!

Deze Ludieke “tocht”, te organiseren in ieder interessant of bosrijk gebied in Nederland, leidt langs een aantal uiterst merkwaardige figuren. Het avontuur begint met instructie, teamindeling en het uitdelen van benodigde materialen en aanwijzingen. Hiermee duiken de teams gedurende 2½ à 3 uur het bos in, waar de typetjes geheimzinnige taal uitslaan, uitdagende vragen stellen en rare opdrachten verstrekken.

Het hoofddoel van The Quest is dat u op zoek gaat naar een geheim wapen. U dient hiervoor allerlei ingrediënten te verzamelen. Het geheime wapen was in handen van de goede Ridder Van Ysendoorn. Echter op mysterieuze en vreemde wijze is het nu verdwenen …… waarschijnlijk gestolen door de handlangers van zijn aartsvijand, Synistrum. Het is aan u om de bestanddelen van het wapen terug te vinden.

Als dit niet gebeurt, is de wereld overgeleverd aan het kwade…..

Maar wie van u blijkt uiteindelijk de ware held te zijn? Wie van u doorstaat alle proeven?

Om hier achter te komen dienen de diverse ontmoetingen met de typetjes echter met goed gevolg te worden afgewerkt. Creativiteit, humor, doortastendheid en corruptie zijn hierbij de doorslaggevende factoren! Slechts zelden is het dat het meest gespierde, snelle of intelligente team er met de hoofdprijs vandoor gaat…

Onze Quest vormt een absolute garantie voor een perfect georganiseerd programma vol humor en unieke ervaringen, waarover nog lange tijd zal worden nagepraat!

Uiteraard is één en ander uitstekend te combineren met borrel en diner (of barbecue) achteraf en/of een lunch vooraf.


Vraag nu meer info aan over

De Quest
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: