Teamspirit arrangement


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 1,5 tot 2 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Noord-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

De meest spectaculaire vorm van teambuilding…

Blokarten, oftewel strandzeilen, is en blijft een absolute aanrader voor ieder strandevenement. Wij zijn ’s werelds oudste en grootste aanbieder van het blokarten, met jaarlijks meer dan 20.000 deelnemers. Het blokarten is een avontuurlijke en uitdagende sport en ook nog eens heel makkelijk en snel te leren.

Uw team start met een 1 uur durende Blokart Basic programma, bij aankomst staan de de blokarts natuurlijk helemaal voor u opgebouwd klaar en kunt u na een korte instructie aan uw blokart avontuur beginnen. Tijdens het Blokart Basic programma deelt u de blokarts, ziet u uw collegae of relaties genieten en beheerst iedereen het blokarten na afloop.

Na het Blokart Basic programma kunt u kiezen uit een van de vele originele teamsporten naar keuze, bijvoorbeeld het ludieke beach-flingo of snelle beach-lacrosse.

Om in te spelen op het weer:

Wij verzorgen standaard bij alle (groeps)programma’s de mogelijkheid om een alternatief programma te reserveren voor minder wind of slecht weer. Op deze wijze kan uw uitje het hele jaar door plaats hebben onafhankelijk van het seizoen of weer.

Alle evenementen worden georganiseerd in ons strandpaviljoen SunSeaBar. Ons modern en comfortabel ingerichte paviljoen op het strand van Wijk aan Zee is de locatie voor een geslaagd evenement.

Het is mogelijk om uw teamevent uit te breiden met een ander activiteit of een van onze vele lunch of diner opties.


Vraag nu meer info aan over

Teamspirit arrangement
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: