Down Under Xperience


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 1 tot 14 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 120 personen
  • Waar: Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 75 à 100 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Maak je eigen Australië belevenis. Proef de Australische outback en laat de intrigerende Aboriginal cultuur tot je verbeelding spreken. Kies uit een scala van originele teambuildingsactiviteiten waarbij de rode draad Australië is. Combineer deze grensverleggende dag met het ongedwongen ‘no worries’- gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil. Een originele stemmingmaker, óók voor gemêleerde groepen. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit, mate?

Get the Aussie fever!

Aussie Bush Hunt

Wees op je hoede tijdens dit avontuurlijke Australisch getinte bosspel. Want wie jaagt er nou op wie! Met geladen camera’s op jacht naar kangoeroes, koala’s, emoes en… elkaar. Doorspekt met hersenkrakers en ludieke opdrachten is dit strategische spel boeiend voor iedereen.

Pioneers Quest – Kolonisten van OZ

Bindt de strijd aan om een nieuw bestaan op te bouwen in het onherbergzame OZ. Originele uitdagingen staan de teams te wachten zoals o.a. een telegram verzenden, stoel maken, vuur aanleggen, weg egaliseren, watertoevoer bouwen, vis hoepelen, hoefijzer ringen en lasso werpen. Een tactisch spel met een hoge fun-factor. Heeft jouw team de ware pioniersgeest?

Urban Walkabout

Op ontdekkingstocht in de stad. Leg met de camera de 5 belevenissen van de 5 zintuigen vast. Lef heb je nodig om op straat te bietsen en figuranten te ronselen. Een combinatie van dolle pret, competitie, onderhandelen en creativiteit. Een ludiek stadsspel waarvan je zeker fanatiek wordt.

Outback Challenge

Neergestort in de outback van Australië. Op weg naar de bewoonde wereld staan de teams wat pittige Down Under uitdagingen te wachten. Steek de crocriver over, maak een noodsignaal, haal water, jaag met boemerangs, maak vuur, vang vissen en omzeil in het donker de mijnschachten… alleen als team overwin je de outback!

Doe de Didgeridoo

Ontdek de mystieke en pulserende klank van de didgeridoo. Aboriginals vertellen met hun muziek verhalen. Leer deze muzikale begrippen kennen en zelf spelen. Een hands-on-demo waarbij je beurtelings van de ene verbazing in het andere lachsalvo rolt.

AboArt ActionPainting

Herontdek deze schrijfkunst die teruggaat naar de eerste mens. Verwoord op 2 meter lange grasdoeken, als team je eigen verhaal met de kunstzinnige symbolen van de Aboriginals. Enthousiaste quote: “dit is geen schilderen, dit is gewoon hartstikke leuk!”

Boomerang Games

Je gooit … hij draait … en draait … je rent … duikt … hebbes! Een wervelende clinic boemerang werpen, beleef deze oeroude jachttechniek. Eerst oefenen we met verschillende types boemerangs, dan volgt een zinderende wedstrijd, de Kangaroo Hunt.

Bush Bites

Kook samen een no-nonsense Down Under wildernismaaltijd op open vuur. Stroop de mouwen op om hout te hakken, maak groentepakketten in bananenbladeren, wees creatief met saus en deeg en maak kleurrijke salades met eetbare bloemen. Zet je tanden eens in een krokodil.

Ozzie Pot

Kook een stoere Down Under pioniersmaaltijd in pruttelende kookpotten boven het smeulende vuur. Maak in teams een smeuïge kangaroo stew, crocodile gumbo en andere kruidige gerechten. Herontdek deze vergeten Nederlandse kookwijze, eeuwenlang bewaard in de outback. This is Down Under, mate!

Regen, kou? Gaan we geheel of deels indoor, no worries.

Toegankelijk voor iedereen. Niet sportief, wel actief.

Boeiend voor alle typen mensen doordat de activiteiten zoveel elementen bevatten.

Party Down Under onbeperkt.

Locaties: Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie.

Urban Walkabout in iedere grote stad.

Vegetariërs en speciale diëten? Beide kookavonturen, Aussie buffet en BBQ zijn geschikt.

Prijzen? Vraag naar de voorbeeldarrangementen.


Vraag nu meer info aan over

Down Under Xperience
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: