Workshop Edelsmeden


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 2,5 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 40 personen
  • Waar: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven) & B2C (Particulieren)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Wij verzorgen met veel plezier en enthousiasme workshops edelsmeden. We doen dat voor groepen van 2-16 personen in ons atelier in Reeuwijk en voor groepen van 16 – 40 personen op onze locatie in Haastrecht. Beschikt u zelf over een geschikte locatie? Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we een workshop op iedere gewenste locatie verzorgen.

Tijdens de workshop maken alle deelnemers onder deskundige begeleiding een echt zilveren sieraad. Dit kan bijv. een hanger, ring of broche (of voor heren een sleutelhanger, dasklem of moneyclip) zijn. Iedere deelnemer kan individueel kiezen welk sieraad hij/zij wil maken.

Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen. Er is geen voorkennis vereist en de deelnemers hoeven niet creatief te zijn, dat zijn wij al! We helpen iedereen op weg naar zijn/haar mooiste creatie en geven tegelijkertijd een kijkje in de “keuken van de goudsmid”.

Alle deelnemers beschikken over een professionele werkbank met gereedschap en mogen alle werkzaamheden zoals zagen, schuren, vijlen, polijsten, hameren en afwerken zo veel mogelijk zelf uitvoeren. Uiteraard wordt er ruim voldoende uitleg en begeleiding gegeven.

Deelnemers gaan altijd naar huis met een leuk uniek en draagbaar sieraad dat is gemaakt naar eigen smaak en wens. Zo zal men een blijvende herinnering overhouden aan een uniek uitje!


Vraag nu meer info aan over

Workshop Edelsmeden
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: