STUNTMAN (M/V) voor 1 dag


FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten.

  • Duurtijd: van 1 tot 6 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 140 personen
  • Waar: Flevoland, Noord-Holland
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 euro excl btw p.p. of minder

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Bij ons ben jij de held van de dag ! Als was het alleen maar omdat jij het leukste uitje in jaren organiseerde! Ervaren stuntmensen uit de filmindustrie en andere specialisten gaan je begeleiden in diverse workshops en maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects. Workshops waaraan IEDEREEN kan deelnemen en waarin je leert je collega’s/vrienden met andere ogen te bekijken. Spannende, veilige en vaak ook hilarische workshops.

Leer bijvoorbeeld een Filmgevecht, een Hoogteval, doe de Ratchetstunt of wordt geschept door een auto of leer een van de andere spectaculaire actiescènes uit te voeren.

Ons programma is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding-instrument of vrijgezellenfeest. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunnen we ons programma ook gewoon naar buiten verplaatsen. Behalve de studio dan…

Ervaren stuntmensen begeleiden jou en je gasten en maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects. Er is veel mogelijk, dus maken we graag, in overleg met u, een passend programma. U kunt bijvoorbeeld kiezen welke workshops u wilt en of u wilt afsluiten met een BBQ of borrel.

De meeste workshops draaien we mee op camera en kijken na het event gezamenlijk de beelden terug. Pak de zakdoeken maar want met name bij de bloopers rollen de tranen over je wangen… Als je wil kun je de beelden in de week erna ook laten monteren. Beelden geschoten in de Greenscreen worden aangepast met diverse andere achtergronden. Als je het leuk vind mag je die achtergronden ook zelf aanleveren. ( Denk aan je kantoorpand, werkplek of thuis situatie)

Spannend? Ja zeker. Gevaarlijk? Zeker niet!


Vraag nu meer info aan over

STUNTMAN (M/V) voor 1 dag
  • Gebruik uw professioneel E-mailadres
  • Een indicatie van uw beschikbare budget (totaalbudget of per persoon excl btw).
  • Bv. bijzonderheden over uw event, timing, gewenste catering, of andere elementen waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: